ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΑ

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  3. ΜΑΣΙΦ - ΞΥΛΙΝΑ ΔΑΠΕΔΑ
ΜΑΣΙΦ ΔΑΠΕΔΑ

Το ξύλο ως υλικό, υπάρχει στη ζωή του ανθρώπου εδώ και χιλιάδες χρόνια. Χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή όπλων, εργαλείων, για την δημιουργία πλοίων ώστε να εξερευνήσει ο άνθρωπος άγνωστους τόπους και χώρες μακρινές.


Θα λέγαμε ότι μαζί με το χρυσό και το ασήμι, η ξυλεία ήταν το πλέον διαδεδομένο υλικό ευρείας κατανάλωσης και συναλλακτικής ανταλλαγής. Υπάρχουν στην ιστορία πολλές καταγραφές οικονομικής συναλλαγής μεταξύ κρατών ή εμπόρων, όπου το μέσο πληρωμής για ένα απο τα δύο μέρη αποτελούσε η προμήθεια ξυλείας ως αντίτιμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι η τιμή της ξυλείας στις μέρες μας διαπραγματεύεται καθημερινά στα χρηματιστήρια μαζί με την τιμή του χρυσού, του ασημιού, του πετρελαίου και άλλων αγαθών.

Ως δομικό υλικό, το ξύλο χρησιμοποιείται εδώ και πολλούς αιώνες για την δημιουργία δοκών στήριξης, επιπλοποιία, δημιουργία πορτών αλλα και δάπεδων.Είναι ένα υλικό το οποίο μας προσφέρει απλόχερα η μητέρα φύση ώστε να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο άνετη. 

Το μασίφ ξύλινο δάπεδο, απο τα Ανάκτορα του Μπάκινχαμ και τις Βερσαλλίες, εώς το εμβληματικό κτίριο της βουλής των Ελλήνων, υπάρχει σε όλα τα σημαντικά μνημεία - κτίρια του σύγχρονου πολιτισμού μας. Στην Ελλάδα, η πιό διαδεδομένη ξυλεία ήταν το Πεύκο, η Ελάτη, και το Κυπαρίσσι μέχρι και πρίν από 60 χρόνια. Σήμερα πλέον, η Δρύς αποτελεί τον βασιλιά των ξύλινων δαπέδων στην αγορά. Παρόλα αυτά, τις τελευταίες δεκαετίες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους και τροπικά είδη ξύλινων δαπέδων όπως το Ιρόκο, το Ντουσιέ, το Τίκ, το Μερμπάου και άλλα. Τοποθετείται καρφωτό πάνω σε ξύλινο κάναβο, κολλητό πάνω σε τσιμεντοκονία ή μαρμαρίνη, πάνω σε ενδοδαπέδια θέρμανση (ηλεκτρική ή νερού).

Από απλή ξύλινη λωρίδα, εώς το ψαροκόκκαλο και το πιο περίτεχνο σχέδιο μασίφ ξύλινου δαπέδου, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μια ευρεία γκάμα μασίφ ξύλινων δαπέδων σε κάθε επιθυμητή διάσταση σανίδας. Εμπιστευθείτε μας να σας προτείνουμε τον κατάλληλο τύπο μασίφ δαπέδου, σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά επίστρωσης, ώστε να έχετε ένα άψογο αποτέλεσμα αισθητικά και κατασκευαστικά.

Εμφάνιση:
Ταξινόμηση:

Δρυς

Τα μασίφ δάπεδα δρυός υπάρχουν σε διάφορες διαλογές όπως ισόβενο, φαρδύβενο, με λίγους και πολλούς ρ..

Ιρόκο

Τα μασίφ δάπεδα ιρόκο βγαίνουν σε δύο επιλογές σχεδιασμού, με ίσια και φαρδιά νερά. Διαστάσεις: ..

Πεπαλαιωμένο Δρυς

Μασίφ ξύλινο δάπεδο όπου γίνεται ιδική επεξεργασία με τελικό χρώμα της επιλογής σας. Το συγκεκριμένο..

Πεύκο

Μασίφ δάπεδο σε απόχρωση πεύκου, με πάρα πολύ καλή αντοχή. ..

Γαλλικό Ψαροκόκκαλο

Κατασκευή σε διάφορα μήκη και πλάτη σανίδας. Κατάλληλο ξύλινο δάπεδο για χρήση σε οικιακούς χώρ..

Σχέδιο Ψάθα

Η συγκεκριμένη κατασκευή ξύλινου δαπέδου υπάρχει σε δύο διαφορετικούς σχεδιασμούς φτιαγμένη από ξύλι..

ΜΑΣΙΦ, ΔΑΠΕΔΑ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ