Υπηρεσίες

  1. Αρχική
  2. Υπηρεσίες

Εμπορία

Η εταιρεία μας εισάγει και εμπορεύεται δάπεδα απο κορυφαίους Ευρωπαϊκούς οίκους του κλάδου, προσφέροντας στον πελάτη προϊόντα ασύγκριτης ποιότητας και τεχνολογίας. Όλα μας τα εμπορεύματα συνοδεύονται με πιστοποιητικά αντοχής, ποιότητας, οικολογίας και προέλευσης των πρώτων υλών. Συνοδεύονται δε και από γραπτή εγγύηση 20-30 ετών ανάλογα τον τύπο δαπέδου.    

Τοποθέτηση

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με ενα ευρύ δίκτυο απο τεχνίτες, οργανώνει σε συνεργασία με τους προμηθευτές μας σεμινάρια επιμόρφωσης πάνω σε νέα είδη δαπέδων και νέες τεχνολογίες υλικών, διασφαλίζοντας έτσι κορυφαίας ποιότητας εξυπηρέτηση των πελατών μας μέχρι και την τελική αποπεράτωση του έργου. Ζητήστε μας να σας συστήσουμε έναν εξειδικευμένο συνεργάτη.

 

Τεχνικός Σύμβουλος

Η LAGOS Premium Wood Flooring, πάντα πρωτοπόρος στον κλάδο, παρέχει εντελώς δωρεάν την υπηρεσία τεχνικού συμβούλου για το έργο σας. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας, επισκέπτεται τον χώρο σας για μια αυτοψία του χώρου, μέτρηση υγρασίας και τελική επιμέτρηση ώστε να έχετε στα χέρια σας ένα πλήρες και αναλυτικό κοστολόγιο, χωρίς κρυφές χρεώσεις και ψιλά γράμματα. Είμαστε στην διάθεσή σας.


Συντήρηση

Η εταιρεία μας διαθέτει μια μεγάλη γκάμα υλικών για την σωστή συντήρηση όλων των τύπων δαπέδου. Αστάρια, βερνίκια για όλα τα ξύλινα δάπεδα, υγρά καθαρισμού και αξεσουάρ, λάδια εμποτισμού για όλα τα ξύλινα deck φυσικής ξυλείας (ιρόκο, teak κ.τ.λ.).