Συμβουλές Συντήρησης

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΛΟΥΣΤΡΟ

Σκουπίστε με μια παρκετέζα ή μία ηλεκτρική σκούπα συχνά το δάπεδο και κυρίως τις γωνίες και τα σημεία που συγκρατείται η σκόνη. Καθαρίστε με ένα εγκεκριμένο καθαριστικό για λουστραρισμένο ξύλο. Αν με το καθάρισμα η επιφάνεια δεν γυαλίζει θα χρειαστεί να την περάσετε με λούστρο. Η συχνότητα της επίστρωσης με λούστρο εξαρτάται από την χρήση. Το λουστραρισμένο ξύλινο δάπεδο δεν πρέπει ποτέ να παρκετάρετε.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΜΕ ΚΕΡΙ
Σκουπίστε με μια παρκετέζα ή μία ηλεκτική σκούπα το δάπεδο. Τρίβετε αρκετά για να γυαλίσει. Πέρασμα με κερί (παρκέ) θα χρειαστεί όταν το τρίψιμο δεν γυαλίζει περισσότερο το δάπεδο. Απλώστε ένα καθαριστικό – συντηρητικό κεριού ειδικό για ξύλινα δάπεδα. Απλώστε ομοιόμορφα το συντηρητικό και αφήστε το πάτωμα να στεγνώσει και τρίψτε για να γυαλίσει. Αν το δάπεδο έχει συσσωρευμένη σκόνη ή το κερί έχει ξεβάψει χρησιμοποιήστε ένα συνδυασμό υγρού καθαριστικού με κερί για ξύλο. Σιγουρευτείτε ότι έχει βάση διαλύτη και όχι νερό. Απλώστε το υγρό με ένα πανί και τρίψτε απαλά για να αφαιρέσετε την βρωμιά και το παλιό κερί. Σκουπίστε το δάπεδο με πανί μέχρι να καθαρίσει και αφήστε το να στεγνώσει για 20 λεπτά. Στην συνέχεια τρίψτε το με ένα πανί. Ανάλογα με την χρήση ένα ξύλινο δάπεδο που συντηρείτε σωστά πρέπει να περιποιέται με κερί μια ή δυο φορές το χρόνο. Να θυμάστε ότι είναι πού σημαντικό να χρησιμοποιείτε πάντα εγκεκριμένα από τους κατασκευαστές των δαπέδων προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης.

Υπηρεσίες

Εμπορία

Επίσημα επικυρωμένη από εμπόρους κορυφαίας ποιότητας. Τα μοντέρνα και παραδοσιακά δάπεδα αποτελούν την αιχμή του δόρατος…

Περισσότερα

Τοποθέτηση

Πολύ εύκολο στην τοποθέτηση και εγκατάσταση, κατάλληλο για ανακαίνιση. Το δάπεδο Laminate είναι ένα φυλλόμορφο δάπεδο…

Περισσότερα

Συντήρηση

Εύκολη συντήρηση. Διατηρεί το χρώμα του και είναι ανθεκτικό στους λεκέδες. Βοηθήστε τα laminate πατώματά σας…

Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων

Ζητήστε Προσφορά