Συντήρηση

Εύκολη συντήρηση. Διατηρεί το χρώμα του και είναι ανθεκτικό στους λεκέδες. Βοηθήστε τα laminate πατώματά σας να παραμείνουν καινούργια ακολουθώντας αυτές τις ακόλουθες συμβουλές. Σκουπίζετε με ηλεκτρική σκούπα το δάπεδό σας. Σφουγγαρίζετε το δάπεδο με νερό ή και με προσθήκη κάποιου καθαριστικού υγρού. Χρησιμοποιείστε καλής ποιότητας καθαριστικά υγρά όταν σφουγγαρίζετε. Σκουπίστε οποιοδήποτε λεκέ ή υγρό πέσει πάνω στο πάτωμα αμέσως. Χρησιμοποιείστε πάγο και πλαστική ξύστρα για να καθαρίσετε κερί ή τσίχλα.

Ετήσία Συντήρηση

Τινάζετε τα χαλιά σας σε εξωτερικό χώρο, όπως βεράντα και μετά σκουπίστε τα. Βάλτε ποδόμακτρα ή ταπέτα εισόδου στο σπίτι σας ώστε να παρακρατούν αυτά την περισσότερη βρώμα από τα παπούτσια και όχι το δάπεδό σας. Βάλτε πλαστικά ή υφασμάτινα προστατευτικά στα πόδια καρεκλών ή άλλων επίπλων που μπορεί να μετακινούνται μέσα στο σπίτι. Καθαρίστε λάδι, μελάνι και άλλους δύσκολους λεκέδες με ασετόν (υγρό καθαριστικό νυχιών) και ένα καθαρό πανί.

Υπηρεσίες

Εμπορία

Επίσημα επικυρωμένη από εμπόρους κορυφαίας ποιότητας. Τα μοντέρνα και παραδοσιακά δάπεδα αποτελούν την αιχμή του δόρατος…

Περισσότερα

Τοποθέτηση

Πολύ εύκολο στην τοποθέτηση και εγκατάσταση, κατάλληλο για ανακαίνιση. Το δάπεδο Laminate είναι ένα φυλλόμορφο δάπεδο…

Περισσότερα

Κατηγορίες Προιόντων

Ζητήστε Προσφορά